Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Dolandırıcılara Karşı Kalkan: Bafra Emniyeti Hızlı ve Etkili!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2024 - 12:47, Güncelleme: 26.04.2024 - 12:47
 

Dolandırıcılara Karşı Kalkan: Bafra Emniyeti Hızlı ve Etkili!

Bafra’da sabah saatlerinde telefon dolandırıcılığı emniyetin takibi sonucu önlendi.
Bafra'da sabah saatlerinde telefon dolandırıcılığı, emniyetin takibi sonucu önlendi. Alınan bilgiye göre, Ayşe Ö. isimli yaşlı kadını arayarak, "Bilgileriniz telefon dolandırıcılarının elinde, sizi emniyetten atıyoruz" diyerek para dolandırmaya çalıştılar. Telefondan sonra paniğe kapılan şahıs, telefonu kapattı ve kardeşini arayarak, "Beni bir numara aradılar, bunları söyledi" dedi. Kardeşi ise hemen Bafra Emniyet Müdürlüğünü arayarak ablasının dolandırılmak istendiğini bildirdi. BAFRA POLİSLERİ DAKİKALAR İÇERİSİNDE BANKAYI VE EV ADRESİNE ULAŞTI Bafra polisleri dakikalar içerisinde bankayı ve ev adresine ulaştı. Olaydan sonra, Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçirerek dakikalar içerisinde iki Ziraat Bankası şubesine ve yaşlı kadının evine ekip yönlendirdi. Yapılan araştırmada herhangi bir para akışı olmadığı tespit edildi. BU NUMARAYA DİKKAT Bu numaraya dikkat! Bafra'yı hedef alan 0543 435 63 41 telefon numarasının dolandırıcılara ait olduğu tespit edildi. Bafra Emniyet Müdürlüğü ise bu numarayı açmamaları yönünde uyardı. EMNİYETİN DOLANDIRICILAR HAKKINDAKİ BROŞÜRLERİ İŞE YARADI Emniyetin dolandırıcılar hakkındaki broşürleri işe yaradı. Geçtiğimiz günlerde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü eş zamanlı uygulama yapmış, telefon dolandırıcılığına karşı mücadele etmişti. Broşürlerden telefon dolandırıcıları hakkında bilinçlenen Ayşe Ö., bu sayede dolandırılmaktan son anda kurtuldu.    
Bafra’da sabah saatlerinde telefon dolandırıcılığı emniyetin takibi sonucu önlendi.

Bafra'da sabah saatlerinde telefon dolandırıcılığı, emniyetin takibi sonucu önlendi. Alınan bilgiye göre, Ayşe Ö. isimli yaşlı kadını arayarak, "Bilgileriniz telefon dolandırıcılarının elinde, sizi emniyetten atıyoruz" diyerek para dolandırmaya çalıştılar. Telefondan sonra paniğe kapılan şahıs, telefonu kapattı ve kardeşini arayarak, "Beni bir numara aradılar, bunları söyledi" dedi. Kardeşi ise hemen Bafra Emniyet Müdürlüğünü arayarak ablasının dolandırılmak istendiğini bildirdi.

BAFRA POLİSLERİ DAKİKALAR İÇERİSİNDE BANKAYI VE EV ADRESİNE ULAŞTI

Bafra polisleri dakikalar içerisinde bankayı ve ev adresine ulaştı. Olaydan sonra, Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçirerek dakikalar içerisinde iki Ziraat Bankası şubesine ve yaşlı kadının evine ekip yönlendirdi. Yapılan araştırmada herhangi bir para akışı olmadığı tespit edildi.

BU NUMARAYA DİKKAT

Bu numaraya dikkat! Bafra'yı hedef alan 0543 435 63 41 telefon numarasının dolandırıcılara ait olduğu tespit edildi. Bafra Emniyet Müdürlüğü ise bu numarayı açmamaları yönünde uyardı.

EMNİYETİN DOLANDIRICILAR HAKKINDAKİ BROŞÜRLERİ İŞE YARADI

Emniyetin dolandırıcılar hakkındaki broşürleri işe yaradı. Geçtiğimiz günlerde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü eş zamanlı uygulama yapmış, telefon dolandırıcılığına karşı mücadele etmişti. Broşürlerden telefon dolandırıcıları hakkında bilinçlenen Ayşe Ö., bu sayede dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.