Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nin altın dokunuşu; sporcular yetiştiriyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2024 - 13:30, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:34
 

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nin altın dokunuşu; sporcular yetiştiriyor

Birçok branşta madalya sahibi olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor akademisi gibi sporcular yetiştiriyor.
Birçok branşta madalya sahibi olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor akademisi gibi sporcular yetiştiriyor. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor alanında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir okul olarak dikkat çekiyor. Özellikle spor akademisi gibi çalışarak öğrencilerini yetiştirmesi, çeşitli branşlarda elde ettiği madalyalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Okulun spor alanındaki başarısı, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak tarafından da takdirle karşılanıyor. Şenocak, "Okulumuzdaki bu başarı, ilçe müdürlüğümüzü çok memnun ediyor. Okulumuzun spordaki başarısı, akademik olarak da devam ediyor. Ben öğrencilerimizin bu başarısını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Okul Müdürü Sergül Gezgiç de öğrencilerin sporda olduğu gibi akademik hayatlarında da başarılı olduklarını vurguluyor. Gezgiç, "Öğrencilerimiz sporda olduğu gibi okul hayatlarında da başarılılar. Okulumuz tüm branşlarda başarı göstermesi, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Ben çocuklarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Bu başarıların arkasında öğrencilerin yanı sıra, okul yönetimi, öğretmenler ve ailelerin de büyük destekleri olduğu düşünülebilir. Okulun spor akademisi gibi çalışarak öğrencilere profesyonel anlamda destek sağlaması ve başarılarını teşvik etmesi, gelecek için umut vaat ediyor. OKULUN BAŞARILI OLDUĞU BRANŞLAR VE MADALYA SAHİPLERİ İl 3’üncüsü Dart Takımı Neslihan Sezer Özge Avcı Hayrunisa Sarı Özlem Yağmur Uygun İlçe 3’üncüsü Futsal Takımı Hasan Büyükkeskin Abdullah Albayrak Burakhan Bozkurt Sami Erdem Özkan Enes Talha Uslu Bilge Kaan Dağ Alperen Fayda Sercan Özçamca  İlçe 2’incisi Basketbol Takımı Arda Tahirağaoğlu Ali Mirat Karatepe Umut Genç Efe Mustafa Şen Neşat Arda Çelik Burak Yıldırım Aydın Ormancı Muhammed Yusuf Kızıl  İlçe 1’incisi Voleybol Takımı Asya Coşkun Halenur Keskin Semanur Dinç Seda Nur Öneş Aysimanur Ertaş Senanur Ünlü Elifnaz Soruklu Berra Aydın İl 3’üncüsü Atıcılık Havalı Tabanca Melike Nur Şahin  İl 2’incisi Wushu Kategorisi Rabia Bulut  
Birçok branşta madalya sahibi olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor akademisi gibi sporcular yetiştiriyor.

Birçok branşta madalya sahibi olan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor akademisi gibi sporcular yetiştiriyor.

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, spor alanında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren bir okul olarak dikkat çekiyor. Özellikle spor akademisi gibi çalışarak öğrencilerini yetiştirmesi, çeşitli branşlarda elde ettiği madalyalarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Okulun spor alanındaki başarısı, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak tarafından da takdirle karşılanıyor. Şenocak, "Okulumuzdaki bu başarı, ilçe müdürlüğümüzü çok memnun ediyor. Okulumuzun spordaki başarısı, akademik olarak da devam ediyor. Ben öğrencilerimizin bu başarısını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Sergül Gezgiç de öğrencilerin sporda olduğu gibi akademik hayatlarında da başarılı olduklarını vurguluyor. Gezgiç, "Öğrencilerimiz sporda olduğu gibi okul hayatlarında da başarılılar. Okulumuz tüm branşlarda başarı göstermesi, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Ben çocuklarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu başarıların arkasında öğrencilerin yanı sıra, okul yönetimi, öğretmenler ve ailelerin de büyük destekleri olduğu düşünülebilir. Okulun spor akademisi gibi çalışarak öğrencilere profesyonel anlamda destek sağlaması ve başarılarını teşvik etmesi, gelecek için umut vaat ediyor.

OKULUN BAŞARILI OLDUĞU BRANŞLAR VE MADALYA SAHİPLERİ

İl 3’üncüsü Dart Takımı Neslihan Sezer Özge Avcı Hayrunisa Sarı Özlem Yağmur Uygun

İlçe 3’üncüsü Futsal Takımı Hasan Büyükkeskin Abdullah Albayrak Burakhan Bozkurt Sami Erdem Özkan Enes Talha Uslu Bilge Kaan Dağ Alperen Fayda Sercan Özçamca

 İlçe 2’incisi Basketbol Takımı Arda Tahirağaoğlu Ali Mirat Karatepe Umut Genç Efe Mustafa Şen Neşat Arda Çelik Burak Yıldırım Aydın Ormancı Muhammed Yusuf Kızıl

 İlçe 1’incisi Voleybol Takımı Asya Coşkun Halenur Keskin Semanur Dinç Seda Nur Öneş Aysimanur Ertaş Senanur Ünlü Elifnaz Soruklu Berra Aydın

İl 3’üncüsü Atıcılık Havalı Tabanca Melike Nur Şahin

 İl 2’incisi Wushu Kategorisi Rabia Bulut


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.