Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Trafikte Kural İhlali Kabul Edilmiyor 82 araç ve sürücü kontrol edildi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2024 - 17:39, Güncelleme: 26.04.2024 - 17:43
 

Trafikte Kural İhlali Kabul Edilmiyor 82 araç ve sürücü kontrol edildi

Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, Gençlik Caddesi üzerinde trafik denetlemelerini arttırdı.
Yaz ayının gelmesi ve trafik kazalarının özellikle de motosiklet ve elektrikli bisiklet kazalarının artması nedeni ile Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği Elektrikli bisiklet ve motosiklet uygulamalarını sıkılaştırdı. Yapılan uygulamada  82 araç ve sürücü kontrol edildi. Cezai İşlemler Uygulandı Denetimler sonucunda: 7 sürücüye kask takmamaktan, 5 sürücüye ehliyetsizlikten, 4 sürücüye muayenesizlikten, 3 sürücüye sigortasızlık nedeniyle, toplamda 27 sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerinden işlem yapıldı. Toplamda 91.652 TL Cezai İşlem Sürücülere toplamda 91 bin 652 lira ceza kesildi. Böylece trafik kurallarına uyulması ve trafik güvenliğinin sağlanması amaçlandı.
Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği, Gençlik Caddesi üzerinde trafik denetlemelerini arttırdı.

Yaz ayının gelmesi ve trafik kazalarının özellikle de motosiklet ve elektrikli bisiklet kazalarının artması nedeni ile Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği Elektrikli bisiklet ve motosiklet uygulamalarını sıkılaştırdı. Yapılan uygulamada  82 araç ve sürücü kontrol edildi.

Cezai İşlemler Uygulandı

Denetimler sonucunda: 7 sürücüye kask takmamaktan, 5 sürücüye ehliyetsizlikten, 4 sürücüye muayenesizlikten, 3 sürücüye sigortasızlık nedeniyle, toplamda 27 sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerinden işlem yapıldı.

Toplamda 91.652 TL Cezai İşlem

Sürücülere toplamda 91 bin 652 lira ceza kesildi. Böylece trafik kurallarına uyulması ve trafik güvenliğinin sağlanması amaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.