Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra hentbol'u Tekrar Sahalarda

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.10.2024 - 11:09, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:14
 

Bafra hentbol'u Tekrar Sahalarda

Bafra Hentbol Spor Kulübü 20 Yıl Aradan Sonra Yeniden Açıldı ve 1. Lig'de Mücadeleye Başladı
Bafra Hentbol Spor Kulübü 20 Yıl Aradan Sonra Yeniden Açıldı ve 1. Lig'de Mücadeleye Başladı Bafra Hentbol Spor Kulübü, 20 yıl önce kapandıktan sonra yeniden faaliyete geçişte büyük bir başarı imza attı. 2004 yılında maddi tesisatlar nedeniyle kapanan kulüp, 2024 yılında tekrar hayata geçirildi ve kısa sürede 1. Lig'de mücadele etmeye başladı. Bu geri dönüş, Bafra halkını ve hentbol camiasında büyük bir heyecan yarattı. Kulübün yeniden canlanmasını büyük emek veren başkan İsa Köprü, "2004'te yaşanan maddi kulübümüzün kulübünün kapanmasına neden oldu. Ancak bugün, Kulübümüzün yeniden hayata geçmesiyle Bafra'nın adını hentbolda üst sıralara taşımayı başardık. Bu başarı, takımın azmi ve ilçemizin desteği sayesinde mümkün oldu Hedefimiz, kalıcı başarıları elde etmek ve hentbolun güçlü bir lideri olmak" dedi. Bafra Hentbol Spor Kulübü'nün 1. Lig'deki mücadelesi, ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılanırken, takımın ligdeki performansı merakla bekleniyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Oğuzcan Türk, "Küçükken hafta sonları hentbol ya da voleybol maçını izliyoruz. Bugün Bafra'da hentbol yeniden doğuyor. Bu oluşumda görev için çok mutluyuz. İlk olarak ligi tanımayı, daha sonra da gereken hamleleri yaparak şampiyonluk için gelenleri yapmayı hedefliyoruz "Bağımsızlığını kullandı. Onursal Başkan Helim Balakçı ise, "1990'lı yıllarda 7 oyuncumuz ve rahmetli antrenörümüz milli takıma kazanmıştı. 20 yıl aradan sonra genç girişimci arkadaşları sayesinde tekrar hentbol takımı kuruldu. Ben de büyükler olarak onları buldum" dedi. Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Osman Engiz, "20 yıl aradan sonra tekrar bu sahalara dönmek gurur verici. Bu sahalarda büyüdük, ahlaklı olmayı öğrenmek. Takımı daha iyi bir seviyeye getirmek için sınıflandırıldı. Bafralıların desteğine çok kayıtlı var. Hentbol tekrar Bafra'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Antrenör Erol Süleymanoğlu, "Uzun yıllardır hentbol sporunun için anlatım ve çok heyecanlıyım. Arkadaşlar toplandı, 'Hentbol'u canlandıralım' dediler ve bir heyecan sardı. Bafra'da ekol olan hentbol takımını tekrar birinci sıraya koyabildik. 1. Lig'den başlamak bizim için büyük Bir avantaj olacak. Amacımız Bafra Hentbol'unu tekrar Türkiye'ye tanıtmak ve eski günlerini hatırlatmaktır" dedi. Bafra Hentbol Spor Kulübü'nün geri dönüşü, hentbolseverler için yeni bir umut ve heyecan kaynağı oldu.
Bafra Hentbol Spor Kulübü 20 Yıl Aradan Sonra Yeniden Açıldı ve 1. Lig'de Mücadeleye Başladı

Bafra Hentbol Spor Kulübü 20 Yıl Aradan Sonra Yeniden Açıldı ve 1. Lig'de Mücadeleye Başladı

Bafra Hentbol Spor Kulübü, 20 yıl önce kapandıktan sonra yeniden faaliyete geçişte büyük bir başarı imza attı. 2004 yılında maddi tesisatlar nedeniyle kapanan kulüp, 2024 yılında tekrar hayata geçirildi ve kısa sürede 1. Lig'de mücadele etmeye başladı. Bu geri dönüş, Bafra halkını ve hentbol camiasında büyük bir heyecan yarattı.

Kulübün yeniden canlanmasını büyük emek veren başkan İsa Köprü, "2004'te yaşanan maddi kulübümüzün kulübünün kapanmasına neden oldu. Ancak bugün, Kulübümüzün yeniden hayata geçmesiyle Bafra'nın adını hentbolda üst sıralara taşımayı başardık. Bu başarı, takımın azmi ve ilçemizin desteği sayesinde mümkün oldu Hedefimiz, kalıcı başarıları elde etmek ve hentbolun güçlü bir lideri olmak" dedi.

Bafra Hentbol Spor Kulübü'nün 1. Lig'deki mücadelesi, ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılanırken, takımın ligdeki performansı merakla bekleniyor. Kulüp Başkan Yardımcısı Oğuzcan Türk, "Küçükken hafta sonları hentbol ya da voleybol maçını izliyoruz. Bugün Bafra'da hentbol yeniden doğuyor. Bu oluşumda görev için çok mutluyuz. İlk olarak ligi tanımayı, daha sonra da gereken hamleleri yaparak şampiyonluk için gelenleri yapmayı hedefliyoruz "Bağımsızlığını kullandı.

Onursal Başkan Helim Balakçı ise, "1990'lı yıllarda 7 oyuncumuz ve rahmetli antrenörümüz milli takıma kazanmıştı. 20 yıl aradan sonra genç girişimci arkadaşları sayesinde tekrar hentbol takımı kuruldu. Ben de büyükler olarak onları buldum" dedi.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Osman Engiz, "20 yıl aradan sonra tekrar bu sahalara dönmek gurur verici. Bu sahalarda büyüdük, ahlaklı olmayı öğrenmek. Takımı daha iyi bir seviyeye getirmek için sınıflandırıldı. Bafralıların desteğine çok kayıtlı var. Hentbol tekrar Bafra'ya hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Antrenör Erol Süleymanoğlu, "Uzun yıllardır hentbol sporunun için anlatım ve çok heyecanlıyım. Arkadaşlar toplandı, 'Hentbol'u canlandıralım' dediler ve bir heyecan sardı. Bafra'da ekol olan hentbol takımını tekrar birinci sıraya koyabildik. 1. Lig'den başlamak bizim için büyük Bir avantaj olacak. Amacımız Bafra Hentbol'unu tekrar Türkiye'ye tanıtmak ve eski günlerini hatırlatmaktır" dedi.

Bafra Hentbol Spor Kulübü'nün geri dönüşü, hentbolseverler için yeni bir umut ve heyecan kaynağı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.