Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da Sis Etkili Oldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.03.2023 - 09:09, Güncelleme: 16.03.2023 - 09:40
 

Bafra'da Sis Etkili Oldu

Samsun'un Bafra İlçesinde sabah saatlerinde etkili olan sis trafik akışını ve hayatı olumsuz etkiledi
Samsun'un Bafra İlçesinde sis etkili oldu Hava sıcaklığı'nın 11 derece, nem oranın ise yüzde 83 ölçüldüğü Bafra'da sis etkili oldu, Özellike Samsun-Sinop karayolu'nda yoğun olarak görülen sis görüş mesafesini düşürdü. Etkili olan sis, trafikte araçların hızını keserken, bazı sürücülerin araçlarının dörtlülerini yakarak ilerlediği görüldü. Öğle saatlerinde havanın biraz daha ısınırak sis etkisinin azalması bekleniyor.              
Samsun'un Bafra İlçesinde sabah saatlerinde etkili olan sis trafik akışını ve hayatı olumsuz etkiledi

Samsun'un Bafra İlçesinde  sis etkili oldu

Hava sıcaklığı'nın 11 derece, nem oranın ise yüzde 83 ölçüldüğü Bafra'da sis etkili oldu, Özellike Samsun- Sinop karayolu'nda yoğun olarak görülen sis görüş mesafesini düşürdü. Etkili olan sis, trafikte araçların hızını keserken, bazı sürücülerin araçlarının dörtlülerini yakarak ilerlediği görüldü. Öğle saatlerinde havanın biraz daha ısınırak sis etkisinin azalması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.