Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da Vefat Edenler

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.05.2023 - 09:37, Güncelleme: 20.05.2023 - 09:37
 

Bafra'da Vefat Edenler

20 Mayıs Cumartesi Bafra'da Vefat Edenler
Eskipazar esnaflarından İsmet Bedir ve Tekel emeklisi merhume Hatice bedir'in torunları polis memuru Çetin Bedir ve Türkan bedir'in oğulları Fatma Demir Havva Duman ve Metin bedir'in yeğenleri zabıta komiseri Dursun Demir ve Hüseyin Duman'ın yeğenleri Semih Demir ve Burak Duman'ın kuzenleri Mehmet ve Adem yörük'ün yeğenleri Tuğrul Bedir vefat etmiştir Cenazesi bugün saat 11.45'te çinhani Mahallesi yeni sokaktaki evinden alınarak büyük camide kılınacak öğle namazında müteakip Asri mezarlığa defnedilecektir dost akraba ve din kardeşlerine duyurulur.   Fikret Nuri ve Cemal Keskin'in kardeşleri özgür ve Özkan Keskin'in babaları Abdullah Keskin vefat etmiştir Cenazesi bugün Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evinden saat 11.00'de alınarak sarı çevre Mahallesi Merkez Cami ile kılınacak öğle namazından müteakip sarı çevre aile mezarlığına defnedilecektir.   Tekel emeklisi Ergül atik'in eşi şahinaz atik'in kardeşi kereste fabrikası emeklisi İsmail Atik vefat etmiştir Cenazesi bugün Gazipaşa Camii'nde kılınacak öğlen namazına müteakip yakın taş aile mezarlığına defnedilecektir dost akraba ve din kardeşlerine duyurulur.   Merhum emekli öğretmen Ali Meral'in eşi Jale Şule ve şenomer'in Anneleri Ülkü Meral vefat etmiştir Cenazesi bugün Tabakhane Camii'nde kılınacak öğle namazından müteakip Bafra yakıntaş mezarlığa defnedilecektir
20 Mayıs Cumartesi Bafra'da Vefat Edenler

Eskipazar esnaflarından İsmet Bedir ve Tekel emeklisi merhume Hatice bedir'in torunları polis memuru Çetin Bedir ve Türkan bedir'in oğulları Fatma Demir Havva Duman ve Metin bedir'in yeğenleri zabıta komiseri Dursun Demir ve Hüseyin Duman'ın yeğenleri Semih Demir ve Burak Duman'ın kuzenleri Mehmet ve Adem yörük'ün yeğenleri Tuğrul Bedir vefat etmiştir Cenazesi bugün saat 11.45'te çinhani Mahallesi yeni sokaktaki evinden alınarak büyük camide kılınacak öğle namazında müteakip Asri mezarlığa defnedilecektir dost akraba ve din kardeşlerine duyurulur.

 

Fikret Nuri ve Cemal Keskin'in kardeşleri özgür ve Özkan Keskin'in babaları Abdullah Keskin vefat etmiştir Cenazesi bugün Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evinden saat 11.00'de alınarak sarı çevre Mahallesi Merkez Cami ile kılınacak öğle namazından müteakip sarı çevre aile mezarlığına defnedilecektir.

 

Tekel emeklisi Ergül atik'in eşi şahinaz atik'in kardeşi kereste fabrikası emeklisi İsmail Atik vefat etmiştir Cenazesi bugün Gazipaşa Camii'nde kılınacak öğlen namazına müteakip yakın taş aile mezarlığına defnedilecektir dost akraba ve din kardeşlerine duyurulur.

 

Merhum emekli öğretmen Ali Meral'in eşi Jale Şule ve şenomer'in Anneleri Ülkü Meral vefat etmiştir Cenazesi bugün Tabakhane Camii'nde kılınacak öğle namazından müteakip Bafra yakıntaş mezarlığa defnedilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.