Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.05.2023 - 20:42, Güncelleme: 21.05.2023 - 02:40
 

Bafra’da 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bafra’da yapılan etkinliklerle kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bafra’da yapılan etkinliklerle kutlandı. Bafra Anadolu Lisesi’nin organize ettiği kutlamalar, Bafra 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Atarürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan yaptı. Erdoğan konuşmasında Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarihi sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. Emanet edilen yarınlarımızda, inanç ve milli değerlerine sahip çıkan, iyi eğitimli karşılaştığı sorunları akıl, bilim ve uzlaşmayla çözebilen nesiller söz sahibi olacaktır’’ dedi. Konuşmanın ardından, Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından okunan şiirler ile devam etti. Program daha sonra 19 Mayıs Şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. ödül törenin ardından Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan, tekvando, halk oyunları ve özel gösterilerle son buldu. Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Öner, Bafra Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, daire amirleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bafra’da yapılan etkinliklerle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Bafra’da yapılan etkinliklerle kutlandı.

Bafra Anadolu Lisesi’nin organize ettiği kutlamalar, Bafra 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Atarürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan yaptı. Erdoğan konuşmasında Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde tarihi sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs. Emanet edilen yarınlarımızda, inanç ve milli değerlerine sahip çıkan, iyi eğitimli karşılaştığı sorunları akıl, bilim ve uzlaşmayla çözebilen nesiller söz sahibi olacaktır’’ dedi. Konuşmanın ardından, Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından okunan şiirler ile devam etti. Program daha sonra 19 Mayıs Şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. ödül törenin ardından Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan, tekvando, halk oyunları ve özel gösterilerle son buldu.

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Öner, Bafra Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, daire amirleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.