Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra'da ''Seçim Süreci'' hakkında toplantı yaptı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.05.2023 - 19:07, Güncelleme: 22.05.2023 - 19:24
 

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra'da ''Seçim Süreci'' hakkında toplantı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde parti yönetimi vatandaşlarla seçim süreci hakkında toplantı yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde parti yönetimi vatandaşlarla seçim süreci hakkında toplantı yaptı. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili "Seçim Süreci" toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Suat Yıldız Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe başkanlığında Bafra Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel şunları aktardı, ne diyorlardı yeter artık döngel sıladan vatanına gel artık ey hocam diyip konferanslar düzenledikleri zaman o dönemlerde ayışığı Ergenekon gibi bir sürü operasyonlar düzenlendiler bizleri cezaevlerine tıktılar bu ülkenin ordu komutanlarını, siyasetçilerini, dernek başkanlarına varana kadar ezdiler geçtiler. Sonra besledikleri kendilere üçkağıt açtı. Cumhuriyetimize ve Memleketimize Sahip Çıkacağız Evet bizler iktidar olamadık ama bizler demokrasi mücadelesinde, memleket mücadelesinde uzun yıllardır ne kadar bedel ödersek ödeyelim Cumhuriyetimize ve memleketimize sahip çıkacağız. Bu ülke talan ediliyor soyuluyor ülkemizde demokrasi, insan hakları, hukuk herşey paramparça oldu. Bu ülkeden gençlerimiz artık gidiyor. Umutlarını kaybetti diyenler bir araya geldi ve gerçekten milli mücadele başlattı. Bu Ülke 14 mayıs seçimlerine gitti önüne sandık koyuldu bu kadim milletin seçim bitti Anadolu ajansı hemen manipülasyonlara başladı. Akşam 17:30 itibariyle yasaklar kalktı. Anadolu ajansı saat 18:30’da Recep Tayyip Erdoğanı yüzde 60’la açtı sandıkların daha yüzde 1’i açılmamış ama Recep Tayyip Erdoğan yüzde 65, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 15 ya böyle bir şey olabilir mi ? Onları amacı şu Erdoğan yüzde 65 ile gösterilmeli ki Millet ittifakı sandık görevlileri nasıl olsa Tayyip Erdoğan kazandı diyip sandığı terk etsin. Ben burdayım konuşacağız, dertleşeceğiz sorunlarımızı sıkıntılarımızı eleştirilerimizi neyimiz varsa bunları sizlerden dinlemek için geldik sizlerle hasbilal yapmak için geldik sizlerle kucaklaşmak için geldik sizlerle iktardarlığımızdan önce son kez buluşmak için geldik dedi Toplantıya Millet İttifakı Partilerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde parti yönetimi vatandaşlarla seçim süreci hakkında toplantı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı’nın önderliğinde parti yönetimi vatandaşlarla seçim süreci hakkında toplantı yaptı.

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili "Seçim Süreci" toplantısı Cumhuriyet Halk Partisi Samsun milletvekili Suat Yıldız Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ve Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe başkanlığında Bafra Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Fatih Türkel şunları aktardı, ne diyorlardı yeter artık döngel sıladan vatanına gel artık ey hocam diyip konferanslar düzenledikleri zaman o dönemlerde ayışığı Ergenekon gibi bir sürü operasyonlar düzenlendiler bizleri cezaevlerine tıktılar bu ülkenin ordu komutanlarını, siyasetçilerini, dernek başkanlarına varana kadar ezdiler geçtiler. Sonra besledikleri kendilere üçkağıt açtı.

Cumhuriyetimize ve Memleketimize Sahip Çıkacağız

Evet bizler iktidar olamadık ama bizler demokrasi mücadelesinde, memleket mücadelesinde uzun yıllardır ne kadar bedel ödersek ödeyelim Cumhuriyetimize ve memleketimize sahip çıkacağız. Bu ülke talan ediliyor soyuluyor ülkemizde demokrasi, insan hakları, hukuk herşey paramparça oldu. Bu ülkeden gençlerimiz artık gidiyor. Umutlarını kaybetti diyenler bir araya geldi ve gerçekten milli mücadele başlattı.

Bu Ülke 14 mayıs seçimlerine gitti önüne sandık koyuldu bu kadim milletin seçim bitti Anadolu ajansı hemen manipülasyonlara başladı. Akşam 17:30 itibariyle yasaklar kalktı. Anadolu ajansı saat 18:30’da Recep Tayyip Erdoğanı yüzde 60’la açtı sandıkların daha yüzde 1’i açılmamış ama Recep Tayyip Erdoğan yüzde 65, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 15 ya böyle bir şey olabilir mi ?

Onları amacı şu Erdoğan yüzde 65 ile gösterilmeli ki Millet ittifakı sandık görevlileri nasıl olsa Tayyip Erdoğan kazandı diyip sandığı terk etsin. Ben burdayım konuşacağız, dertleşeceğiz sorunlarımızı sıkıntılarımızı eleştirilerimizi neyimiz varsa bunları sizlerden dinlemek için geldik sizlerle hasbilal yapmak için geldik sizlerle kucaklaşmak için geldik sizlerle iktardarlığımızdan önce son kez buluşmak için geldik dedi

Toplantıya Millet İttifakı Partilerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.