Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ryan Kent King Çİftliğinde

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.10.2023 - 14:10, Güncelleme: 13.10.2023 - 14:32
 

Ryan Kent King Çİftliğinde

Fenerbahçe Spor Kulübünün yıldız futbolcusu Ryan Kent ve eşi, Kirsty Spence King Çiftliğini ziyaret etti.
Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ryan Kent ve eşi, Kirsty Spence King Çiftliği'ni ziyaret ederek, bu özel mekanın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladılar.  Çift keyifli anlar yaşamak için huzur dolu bir ortam olan King Çiftliğini çok beğendi.   ‘’HUZUR VERİCİ ATMOSFER’’ King Çiftliği'nin muhteşem doğal manzaraları ve huzur verici atmosferi, çift için unutulmaz bir gün oldu. "Burada doğanın içinde vakit geçirmek, ata binmek, çeşitli hayvanları görmek, şehir hayatının koşuşturmasından uzaklaşmak bizim için mükemmel bir deneyim" diyen Kent,   "doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra, birlikte keyifli vakit geçirme ve bağlarımızı güçlendirme şansını da yakalamış olduk’’ dedi.  Kİng Çitliği Yönetim Kurulu Başkanı ve 1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz ise, bu ziyaret için kendilerine teşekkür etti.  Ryan Kent ayrıca 1930 Bafraspor’a ve Başkan Göz'e da başarılar diledi.
Fenerbahçe Spor Kulübünün yıldız futbolcusu Ryan Kent ve eşi, Kirsty Spence King Çiftliğini ziyaret etti.

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ryan Kent ve eşi, Kirsty Spence King Çiftliği'ni ziyaret ederek, bu özel mekanın doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı yakaladılar. 

Çift keyifli anlar yaşamak için huzur dolu bir ortam olan King Çiftliğini çok beğendi.
 

‘’HUZUR VERİCİ ATMOSFER’’


King Çiftliği'nin muhteşem doğal manzaraları ve huzur verici atmosferi, çift için unutulmaz bir gün oldu. "Burada doğanın içinde vakit geçirmek, ata binmek, çeşitli hayvanları görmek, şehir hayatının koşuşturmasından uzaklaşmak bizim için mükemmel bir deneyim" diyen Kent,  
"doğanın güzelliklerini keşfetmenin yanı sıra, birlikte keyifli vakit geçirme ve bağlarımızı güçlendirme şansını da yakalamış olduk’’ dedi. 
Kİng Çitliği Yönetim Kurulu Başkanı ve 1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz ise, bu ziyaret için kendilerine teşekkür etti. 
Ryan Kent ayrıca 1930 Bafraspor’a ve Başkan Göz'e da başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.