Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.10.2023 - 09:30, Güncelleme: 17.10.2023 - 09:30
 

Görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler

Buket Kale ve Kıvanç Şahin'in Bafra Gardenya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimi ile Dünyaevine girdiler.
Yeliz, Halim Kale ve Emine Metin Şahin'in evlatları Buket ve Kıvanç Bafra Gardenya düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Gelin ve damat düğün salonuna meşaleler ile geldi.  Çift ilk danslarının ardından davetliler ile birlikte gönüllerince eğlendiler.  Düğün merasimi takılan takı ve çekilen hatıra fotoğraflarının çekinilmesinden sonra son buldu.  
Buket Kale ve Kıvanç Şahin'in Bafra Gardenya Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimi ile Dünyaevine girdiler.

Yeliz, Halim Kale ve Emine Metin Şahin'in evlatları Buket ve Kıvanç Bafra Gardenya düğün salonunda gerçekleşen düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdi. Gelin ve damat düğün salonuna meşaleler ile geldi.  Çift ilk danslarının ardından davetliler ile birlikte gönüllerince eğlendiler. 

Düğün merasimi takılan takı ve çekilen hatıra fotoğraflarının çekinilmesinden sonra son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.