Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Basın Mensupları ile bir araya geldi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.05.2024 - 11:37, Güncelleme: 21.05.2024 - 12:58
 

Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı Basın Mensupları ile bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Sözen ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe binasında gerçekleşen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe binasında gerçekleşen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltı programı sabah saat 09:00'da başladı. Kahvaltıya Bafra'nın mensupları, yerel gazeteciler, radyo kanallarının temsilcileri katıldı. Etkinliğin amacı, parti ile yerel basın arasında güçlü bağlar kurmak ve parti politikalarını daha iyi anlatmaktı. İlçe Başkanı Özen, etkinlikte yaptığı konuşmada, basın mensuplarının eleştirileri ve önerilerinin kendileri için yol gösterici olacağını vurguladı. Özen, "Bu tür buluşmalar, halkla doğrudan iletişim kurmamızı sağlayarak çalışmalarımızı daha şeffaf ve etkili kılacak," dedi. Kahvaltı boyunca, Yeniden Refah Partisi'nin Bafra ilçesindeki faaliyetleri, gelecekteki projeleri ve yerel sorunlar üzerine kapsamlı tartışmalar yapıldı. Özen, özellikle eğitim, sağlık ve altyapı projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, yerel ekonomiyi canlandıracak projeler ve sosyal yardımlar hakkında da bilgi verdi. Programın sonunda basın mensupları, parti yetkililerine sorularını yöneltti. Yerel seçimler, parti politikaları, yerel yönetim ile ilgili konular ve Bafra'nın ekonomik durumu gibi çeşitli meseleler ele alındı. İlçe Başkanı Özen, tüm soruları içtenlikle yanıtladı ve partinin bu konulardaki duruşunu ve çözüm önerilerini paylaştı.  
Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Sözen ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe binasında gerçekleşen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Ömer Özen ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe binasında gerçekleşen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahvaltı programı sabah saat 09:00'da başladı. Kahvaltıya Bafra'nın mensupları, yerel gazeteciler, radyo kanallarının temsilcileri katıldı. Etkinliğin amacı, parti ile yerel basın arasında güçlü bağlar kurmak ve parti politikalarını daha iyi anlatmaktı.

İlçe Başkanı Özen, etkinlikte yaptığı konuşmada, basın mensuplarının eleştirileri ve önerilerinin kendileri için yol gösterici olacağını vurguladı. Özen, "Bu tür buluşmalar, halkla doğrudan iletişim kurmamızı sağlayarak çalışmalarımızı daha şeffaf ve etkili kılacak," dedi.

Kahvaltı boyunca, Yeniden Refah Partisi'nin Bafra ilçesindeki faaliyetleri, gelecekteki projeleri ve yerel sorunlar üzerine kapsamlı tartışmalar yapıldı. Özen, özellikle eğitim, sağlık ve altyapı projelerine büyük önem verdiklerini belirterek, yerel ekonomiyi canlandıracak projeler ve sosyal yardımlar hakkında da bilgi verdi.

Programın sonunda basın mensupları, parti yetkililerine sorularını yöneltti. Yerel seçimler, parti politikaları, yerel yönetim ile ilgili konular ve Bafra'nın ekonomik durumu gibi çeşitli meseleler ele alındı. İlçe Başkanı Özen, tüm soruları içtenlikle yanıtladı ve partinin bu konulardaki duruşunu ve çözüm önerilerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.