Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Dostlardan muhteşem konser

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.05.2024 - 01:01, Güncelleme: 27.05.2024 - 01:38
 

Dostlardan muhteşem konser

Bafra Dostlar gurubundan Bafralılara unutulmaz konser
Bafra Dostlar gurubundan Bafralılara unutulmaz konser Sunuculuğunu Sedat Erdil’in üstlendiği, Şefliğini Celalettin Demir’in yaptığı “Dostlar” grubunun “Türk Sanat Müziği” konseri okunan 30 eserle Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Bafra Belediyesi tarafından organize edilen ve Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, parti başkanları, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı. Konserde, Hicaz, Nihavend, Rast, Hüzzam, uşak olmak üzere 5 makam ile şarkı söylendi. Konser sonrası, Şef Celalettin Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birbirilerine plaket takdim ettiler. Konser sonrası konuşan Hamit Kılıç ise şunları söyledi, “Biz Bafra Belediyesi olarak bu gibi etkinlikleri sürekli yapmak ve destek vermeye çalışan bir belediyeyiz. Bu akşam Dostlar grubu bizlere çok güzel bir konser yaşattı kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ederim” dedi. Şef Celalettin Demir ise, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a vermiş olduğu desteklerden  dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından konser, koro ve seyircilerle söylenen muayyer kürdi şarkılarla son buldu.
Bafra Dostlar gurubundan Bafralılara unutulmaz konser

Bafra Dostlar gurubundan Bafralılara unutulmaz konser

Sunuculuğunu Sedat Erdil’in üstlendiği, Şefliğini Celalettin Demir’in yaptığı “Dostlar” grubunun “Türk Sanat Müziği” konseri okunan 30 eserle Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı.  Bafra Belediyesi tarafından organize edilen ve Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, parti başkanları, kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı.

Konserde, Hicaz, Nihavend, Rast, Hüzzam, uşak olmak üzere 5 makam ile şarkı söylendi. Konser sonrası, Şef Celalettin Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birbirilerine plaket takdim ettiler. Konser sonrası konuşan Hamit Kılıç ise şunları söyledi, “Biz Bafra Belediyesi olarak bu gibi etkinlikleri sürekli yapmak ve destek vermeye çalışan bir belediyeyiz. Bu akşam Dostlar grubu bizlere çok güzel bir konser yaşattı kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ederim” dedi.

Şef Celalettin Demir ise, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a vermiş olduğu desteklerden  dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından konser, koro ve seyircilerle söylenen muayyer kürdi şarkılarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.