Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

TSO'dan KOBİ’lere Dijital Dönüşüm Destek Programı Semineri

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.06.2024 - 21:08, Güncelleme: 13.06.2024 - 21:08
 

TSO'dan KOBİ’lere Dijital Dönüşüm Destek Programı Semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile Bafra Organize Sanayi Bölgesi (Bafra OSB) ev sahipliğinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile Bafra Organize Sanayi Bölgesi (Bafra OSB) ev sahipliğinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi. Oda üyelerinin yoğun katılım sağladığı seminerde, KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Fatih Havuz tarafından bir sunum yapıldı. Havuz, sunumunda şunları belirtti: "Destek programıyla, ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerinin geliştirilmesi ve verimli hale getirilmesi, rekabet güçlerinin yükseltilmesi ve ekonomideki paylarının artırılması amacıyla dijital dönüşüm süreçleri 20 milyon TL’ye kadar desteklenecek. Program kapsamında işletmelerin Kurul tarafından uygun bulunan makine, teçhizat, yazılım ve donanım giderlerine destek verilecek ve protokole taraf bankalardan kullanacakları kredinin faiz giderlerine geri ödemesiz şekilde destek sağlanacaktır." Seminerin sonunda açıklamalarda bulunan Samsun KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, "KOBİ’lerimizin programdan yararlanması konusunda bu seminerleri gerçekleştiriyoruz" diyerek yeşil enerji dönüşümü konularında da bilgiler verdi. Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise, "Programa katılan firma temsilcileri ile sunum ve açıklamalardan ötürü Samsun KOSGEB Müdüresi Nebahat Livaoğlu ve Kobi Uzmanı Fatih Havuz'a teşekkürlerimi iletiyorum. Firmalarımızın bu tür teşvik ve desteklerden haberdar olması için çalışmalarımız devam edecek," dedi. Program, katılımcıların KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında soru ve cevaplarının ardından sona erdi.  
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile Bafra Organize Sanayi Bölgesi (Bafra OSB) ev sahipliğinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile Bafra Organize Sanayi Bölgesi (Bafra OSB) ev sahipliğinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Oda üyelerinin yoğun katılım sağladığı seminerde, KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Fatih Havuz tarafından bir sunum yapıldı. Havuz, sunumunda şunları belirtti: "Destek programıyla, ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerinin geliştirilmesi ve verimli hale getirilmesi, rekabet güçlerinin yükseltilmesi ve ekonomideki paylarının artırılması amacıyla dijital dönüşüm süreçleri 20 milyon TL’ye kadar desteklenecek. Program kapsamında işletmelerin Kurul tarafından uygun bulunan makine, teçhizat, yazılım ve donanım giderlerine destek verilecek ve protokole taraf bankalardan kullanacakları kredinin faiz giderlerine geri ödemesiz şekilde destek sağlanacaktır."

Seminerin sonunda açıklamalarda bulunan Samsun KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, "KOBİ’lerimizin programdan yararlanması konusunda bu seminerleri gerçekleştiriyoruz" diyerek yeşil enerji dönüşümü konularında da bilgiler verdi. Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise, "Programa katılan firma temsilcileri ile sunum ve açıklamalardan ötürü Samsun KOSGEB Müdüresi Nebahat Livaoğlu ve Kobi Uzmanı Fatih Havuz'a teşekkürlerimi iletiyorum. Firmalarımızın bu tür teşvik ve desteklerden haberdar olması için çalışmalarımız devam edecek," dedi.

Program, katılımcıların KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında soru ve cevaplarının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.