Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

‘BU VATANI BÖLDÜRTMEYİZ!..’

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.09.2024 - 20:36, Güncelleme: 01.09.2024 - 21:56
 

‘BU VATANI BÖLDÜRTMEYİZ!..’

Samsun’un Bafra İlçesi’nde binlerce kişiye seslenen Mustafa Çavuş, “Bizler var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek” dedi
Samsun’un Bafra İlçesi’nde düzenlenen konser gecesine katılan MHP Merkez Yürütme Kurulu(MYK) Üyesi Mustafa Çavuş, binlerce Bafralı’ya seslendi. Mustafa Çavuş, “Bizler var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecem, bayrak inmeyecek” dedi. ÜLKÜ OCAKLARI’NA TEŞEKKÜR Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen konserde sahne alan Ali Kınık ile Alperen Kekilli, binlerve Bafralı’ya unutulmaz bir sanat gecesi yaşatırken MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş da ilçe halkına seslenme fırtasını buldu. Bafra’da muhteşem bir konserin gerçekleştirildiğini söyleyen Mustafa Çavuş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar ile Ülkü Ocaları Bafra Şube Başkanı Ceyhun Düzgün’e emeklerinden teşekkür etti. GENÇLERE UYARI: DAİMA UYANIK OLUN Özellikle gençlere seslenmek istediğini belirten Mustafa Çavuş, “Dört bir yanımız düşmanla, içimiz hainle dolu. Bu düşman ve hainlerin tek amacı Türk milletini ve Türk milliyetçiler yok etmektir. Kıymetli ülküdaşlarım, siz sevgili gençler, uyumayacaksınız, hep uyanık olacaksınız. Sizleri uyutmak, vatan millet bilincinden uzaklaştırmak için her şeye başvurabilirler. Bu yüzden sizleri uyuşturucu batağına çekmeye çalışıyorlar. Saldırılarına karşı zayıf kalmamızı, müdahale ve mücadale bilincimizi kırmak istiyorlar. Gelenek göreneklerimizi, edebi duygularımızı köreltme çalışıyorlar” dedi. TERÖR BARONLARI, UYUŞTURUCU TACİRLERİ Devletin özellikle uyuşturucu ile büyük bir mücadele içerisinde olduğuna dikkati çeken Mustafa Çavuş, “Lakin bizlere de görevler düşüyor. Gelecek nesillerimiz için, evlatlarımız, torunlarımız için devletimiz ile birlikte topyekün bu mücadele dahil olmak zorundayız. Evlatlarımızı bu terör baronlarına, uyuşturucu tüccarlarına teslim etmemeliyiz” diye konuştu. AİLE TOPLUMUMUZUN MAYASIDIR Konuşmasının son bölümünde ailelere de seslenen MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, “Çocuklarımız sevgiyi, saygıyı, ahlaki değerleri, vatan bayrak bilincini ilk olarak ailede öğreniyor, okullarımızda gelişiyor ve toplumda yaygınlaşıyor, yani eğitim ailede başlıyor. Unutmayalım aile Türk toplumunun mihenk taşıdır, mayasıdır. Değerli hemşehrilerim vatanımıza, evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Ben biliyorum ki bizler var oldukça, ülkü ocakları var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek ve bu ezanlar dinmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.
Samsun’un Bafra İlçesi’nde binlerce kişiye seslenen Mustafa Çavuş, “Bizler var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bayrak inmeyecek” dedi

Samsun’un Bafra İlçesi’nde düzenlenen konser gecesine katılan MHP Merkez Yürütme Kurulu(MYK) Üyesi Mustafa Çavuş, binlerce Bafralı’ya seslendi. Mustafa Çavuş, “Bizler var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecem, bayrak inmeyecek” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI’NA TEŞEKKÜR


Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen konserde sahne alan Ali Kınık ile Alperen Kekilli, binlerve Bafralı’ya unutulmaz bir sanat gecesi yaşatırken MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş da ilçe halkına seslenme fırtasını buldu. Bafra’da muhteşem bir konserin gerçekleştirildiğini söyleyen Mustafa Çavuş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar ile Ülkü Ocaları Bafra Şube Başkanı Ceyhun Düzgün’e emeklerinden teşekkür etti.

GENÇLERE UYARI: DAİMA UYANIK OLUN


Özellikle gençlere seslenmek istediğini belirten Mustafa Çavuş, “Dört bir yanımız düşmanla, içimiz hainle dolu. Bu düşman ve hainlerin tek amacı Türk milletini ve Türk milliyetçiler yok etmektir. Kıymetli ülküdaşlarım, siz sevgili gençler, uyumayacaksınız, hep uyanık olacaksınız. Sizleri uyutmak, vatan millet bilincinden uzaklaştırmak için her şeye başvurabilirler. Bu yüzden sizleri uyuşturucu batağına çekmeye çalışıyorlar. Saldırılarına karşı zayıf kalmamızı, müdahale ve mücadale bilincimizi kırmak istiyorlar. Gelenek göreneklerimizi, edebi duygularımızı köreltme çalışıyorlar” dedi.

TERÖR BARONLARI, UYUŞTURUCU TACİRLERİ
Devletin özellikle uyuşturucu ile büyük bir mücadele içerisinde olduğuna dikkati çeken Mustafa Çavuş, “Lakin bizlere de görevler düşüyor. Gelecek nesillerimiz için, evlatlarımız, torunlarımız için devletimiz ile birlikte topyekün bu mücadele dahil olmak zorundayız. Evlatlarımızı bu terör baronlarına, uyuşturucu tüccarlarına teslim etmemeliyiz” diye konuştu.

AİLE TOPLUMUMUZUN MAYASIDIR
Konuşmasının son bölümünde ailelere de seslenen MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, “Çocuklarımız sevgiyi, saygıyı, ahlaki değerleri, vatan bayrak bilincini ilk olarak ailede öğreniyor, okullarımızda gelişiyor ve toplumda yaygınlaşıyor, yani eğitim ailede başlıyor. Unutmayalım aile Türk toplumunun mihenk taşıdır, mayasıdır. Değerli hemşehrilerim vatanımıza, evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Ben biliyorum ki bizler var oldukça, ülkü ocakları var oldukça, Bafra’nın yiğitleri var oldukça bu vatan bölünmeyecek, bu bayrak inmeyecek ve bu ezanlar dinmeyecektir. Ne mutlu Türküm diyene” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.