Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Pompalı Tüfekle Havaya Ateş eden maganda yakalandı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.05.2024 - 19:31, Güncelleme: 27.05.2024 - 19:31
 

Pompalı Tüfekle Havaya Ateş eden maganda yakalandı

Bafra’da havaya rastgele havaya ateş ederek polislerden kaçan şüpheli teslim oldu
HAVAYA ATEŞ ETMESİ SONUCU 1 KİŞİYİ YARALAMIŞTI Olay, 24 Mayıs günü Medrese Aralığı olarak bilenen birahaneler arasında meydana geldi. Ecevit C. (50) Pompalı tüfekle havaya rastgele ateş etmiş karşıda bulunan kahvehanede garson olarak çalışan İ.A’nın yaralanmasına sebep olmuştu.   JANDARMAYA TESLİM OLDU Olaydan 4 gün sonra Bafra jandarma Komutanlığına teslim olan Ecevit C. Buradaki işlemlerinin ardından Bafra Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Bafra Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen zanlı işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Ecevit C. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.
Bafra’da havaya rastgele havaya ateş ederek polislerden kaçan şüpheli teslim oldu

HAVAYA ATEŞ ETMESİ SONUCU 1 KİŞİYİ YARALAMIŞTI

Olay, 24 Mayıs günü Medrese Aralığı olarak bilenen birahaneler arasında meydana geldi. Ecevit C. (50) Pompalı tüfekle havaya rastgele ateş etmiş karşıda bulunan kahvehanede garson olarak çalışan İ.A’nın yaralanmasına sebep olmuştu.  

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Olaydan 4 gün sonra Bafra jandarma Komutanlığına teslim olan Ecevit C. Buradaki işlemlerinin ardından Bafra Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. Bafra Emniyet Müdürlüğüne teslim edilen zanlı işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Ecevit C. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bafra T Tipi Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.