Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Samsun'da Zincirleme Kaza Ölü ve Yaralılar Var

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.06.2024 - 20:04, Güncelleme: 16.06.2024 - 20:04
 

Samsun'da Zincirleme Kaza Ölü ve Yaralılar Var

Ordu-Samsun kara yolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana gelen zincirleme kazada ölü ve yaralılar var.
Ordu-Samsun kara yolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana gelen zincirleme kazada, Can Kurt (36) idaresindeki 28 ACU 653 plakalı otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde park halinde olan Atilla Atasoy (42) yönetimindeki 34 HCZ 620 plakalı otomobil ile Fatih Çolak'ın kullandığı 55 DK 083 plakalı yol yardım aracıyla çarpıştı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. 5 Kişi Yaralandı Kazada sürücü Can Kurt ile yanında bulunan Aysel Kurt (35), Taha Baran Kurt (10), Elif Buse Kurt (6) ve diğer sürücü Atilla Atasoy yaralandı. Atilla Atasoy Hayatını Kaybetti   Yaralılar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Atilla Atasoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ordu-Samsun kara yolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana gelen zincirleme kazada ölü ve yaralılar var.

Ordu- Samsun kara yolu Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde meydana gelen zincirleme kazada, Can Kurt (36) idaresindeki 28 ACU 653 plakalı otomobil, arıza nedeniyle emniyet şeridinde park halinde olan Atilla Atasoy (42) yönetimindeki 34 HCZ 620 plakalı otomobil ile Fatih Çolak'ın kullandığı 55 DK 083 plakalı yol yardım aracıyla çarpıştı.

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

5 Kişi Yaralandı

Kazada sürücü Can Kurt ile yanında bulunan Aysel Kurt (35), Taha Baran Kurt (10), Elif Buse Kurt (6) ve diğer sürücü Atilla Atasoy yaralandı.

Atilla Atasoy Hayatını Kaybetti

 

Yaralılar ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Atilla Atasoy yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.